+389 2 2717 530 +389 78 801 908
Пон - Пет: 08:00-16:30

БРЗО

БЕЗБЕДНО

НАВРЕМЕНО

ЗА НАС

ВИА-ШПЕД ДООЕЛ е компанија формирана во 2018 година која поседува лиценца за вршење на јавен превоз во внатрешниот и меѓународниот патен сообраќај. Основана е од управителот г-дин Никола Крстески, кој по претходно 15 годишно искуство во транспорт и логистика основа своја фирма која успешно работи до денес, постојано расте и се надоградува.

ВИА-ШПЕД ДООЕЛ зад себе има стотици задоволни клиенти и компании со кои секојдневно соработува, бидејќи нуди брз, безбеден и навремен превоз.

ВИА-ШПЕД ДООЕЛ е транспортна компанија за меѓународен и внатрешен товарен патен транспорт на сите видови стока.
По четиригодишно постоење компанијата постојано се развива во секој сегмент и активно се надоградува со најсовремени возила и стотици нови клиенти.

Во нашата компанија денес работат 7 професионално обучени лица од кои:
3 професионални возачи кои поседуваат сертификат за превоз на секаков вид стока.
2 професионални логистичари.
1 книговодител.
1 управител.

ВОЗЕН ПАРК

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

ВИА-ШПЕД ДООЕЛ е компанија за транспорт на стока во Македонија и низ цела Европа. Наши главни дестинации се:

Германија
Белгија
Холандија
Франција
Шпанија
Полска

ВИА-ШПЕД ДООЕЛ нуди 24 часовна поддршка на своите возачи, постојано следење и известување на клиентите за текот на превозот на нивната стока од почетна до крајна дестинација.

Тимот на ВИА-ШПЕД ДООЕЛ е специјализиран и достапен во секое време, овозможува точни и навремени информации за сите потреби при превоз на стоката на клиентите.

КОНТАКТ

Канцеларијата на ВИА-ШПЕД ДООЕЛ е со седиште во Скопје - населба Кисела Вода.

Адреса

Тодор Скаловски бр.75
Скопје, Македонија

E-пошта

info@viasped.mk
danica@viasped.mk
eleonora@viasped.mk

Телефон

+389 2 2717 530; +389 78 801 908

Ве молиме пополнете го овој формулар за да не контактирате

ЕКСПЕДИТИВНОСТА Е НАША НАЈСИЛНА СТРАНА